esküvők
party
líra
operett
nóta
komolyzene
gyerekdalok
karaoke
fotóalbum
Demók

Operett

Zenei pályafutásom nagy állomása az Operett, melyet ének tanulmányaim alatt Ötvös Csilla(Magyar Állami Operaház Bartók-Pásztori díjas, Magyar Köztársasági érdemrend lovagkeresztjével kitűntetett Magánénekese) szerettetett meg velem, és partnereként számos előadás és operett műsor résztvevője lehettem. Operett előadásaink során, bejárhattuk kis országunkat, de több ízben túljutottunk országhatárainkon is. Egy Operett-est ma is széles rétegnek nyújt színvonalas szórakozási lehetőséget.
Neves művészek közreműködésével vállalom egészestés Operett műsorok lebonyolítását, de vállaljuk, akár egy órás Operett előadás, vagy falunapi, esetleg céges rendezvényén rövidebb fellépést is.

Operett estek neves előadó művészek fellépésével 1-2 órás időtartamban, sétahajókon is.

Tóthfalvi László, az ország színpadain méltán jól ismert tenorista. Énekesi pályáját az Amerikai Egyesült Államokban kezdte, ahol évekig főleg a könnyebb műfaj ihletett tolmácsolásával szerzett nevet, Hazaérkezését követően növendékemként néhány éve komolyzenei tanulmányokat folytat. A felcsendülő dallamokban bizonyítja, hogy az operettek könnyed, de nem könnyű műfaja sem áll távol tőle. Megjelenése, hangi adottságai, hősies tenorja a nagy operett szerepek ihletett tolmácsolójává avatják, Örömmel tettem eleget felkérésének, hogy közreműködjek új CD-nek elkészítésében. Legalább annyi kellemes zenei élményt kívánunk Önöknek, mint amennyi örömet jelentett nekünk a közös stúdió-munka." Kalandozzunk" együtt a világszép, andalító dallamok szárnyán!